^Back To Top
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Prašome

 

SFbBox by debt consolidation

Tinklaraščiai

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 44 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Suaugusiųjų mokymas

Pamokų laikas

1.   8.00 - 8.45      (pertr. 10 min.)

2.   8.55 - 9.40      (pertr. 20 min.)

3.   10.00 - 10.45  (pertr. 10 min.)

4.   10.55 - 11.40  (pertr. 30 min.)

5.   12.10 - 12.55  (pertr. 10 min.)

6.   13.05- 13.50  (pertr. 10 min.)

7.   14.00 - 14.45  (pertr. 10 min.)

8.   14.55 - 15.40

PAMOKŲ LAIKO GRAFIKAS
SUAUGUSIŲJŲ KLASĖSE

Tvarkaraščiai ir grafikai

II-IV klasių pamokų tvarkaraštis

Suaugusiųjų klasių tvarkaraštis

Neformaliojo ugdymo tvarkaraštis

Konsultacijos

Ugdymo proceso trukmė

„JoMo“

Sveikiname

SVEIKINAME

50 – ojo Lietuvos mokinių jaunųjų filologų konkurso rajono etapo laureates:

AUŠRINĘ KURGONAITĘ, IV a klasės mokinę, pateikusią darbus net dviem konkurso sekcijoms – publicistikos ir esė (esė rinkinys „Miesto gidas“) ir poezijos (eilėraščių rinkinys „Nukritę“).

SIMONĄ KATILIŪTĘ, II a klasės mokinę, pateikusią poezijos rinkinį „Skersvėjai“.

Abiem kūrėjoms linkime sėkmingai pasirodyti finaliniame konkurso etape Vilniuje.   

Skaitmeninių „Vyturio“ knygų biblioteka

Copyright © 2013. Email Marketing Rights Reserved.


Facebook